Fräscha upp ditt hår med en ombré

8b2927dc9ae53b7df5cb106301bc3010De senaste två åren har ombrén varit helt rätt när det kommer till hårfärger och den trenden kommer att hålla i sig ett bra tag till. Svenskarna tycks nämligen inte kunna få nog av ombrés, och det är smidigt för dig som vill vara snäll mot ditt hår och inte färga det så ofta. En ombré får ditt hår att se fräscht ut även med utväxt. För att få en riktigt snygg ombré som sliter minimalt på håret bör du gå till en frisör. Du kan även få till en snygg ombré hemma på egen hand, men då man ofta arbetar med många olika hårfärger samtidigt så kan det vara klurigt och krävas att håret färgas flera gånger för att man ska få till ett bra resultat.

Man kan antingen ha en ombré som går från ljust till mörkt, eller tvärtom. En del föredrar att ha ombrés i pastellfärger. Det svåra med detta är att det ska fyllas i ofta för att man ska kunna behålla färgerna och dessutom så kommer man ändå att få utväxt. En ombré innehåller minst tre färger. Det är populärt med både hårda och mjuka skiftningar och denna frisyr kan innehålla en hel del variation samtidigt som den passar med både långt och kort hår. Du kan även kombinera färgningen med ruffsigt, lockigt och alla typer av frisyrer och därför är en ombré alltid fräscht.

Om du vill göra en ombré hemma kan du göra så att du sparar ut din utväxt och beroende på vilken färg den är så kan du antingen ljusa upp eller mörka ned topparna för att få en naturlig ombré. Se till att tupera längst in så kommer det att bli ett bra resultat utan knivskarpa linjer. Se även till att använda dig av flera hårfärger så kommer du att få en lyckad färgning.